KRAS klubbafton på Lars Kaggskolan

På måndag 21 oktober 2019 börjar vi med klubbkvällarna på Lars Kaggskolan i sal E207 (samma sal som tidigare år), kl 19.
Vi har som tidigare ingång mellan fordonshallen och skolans matsal under antenngården mot MAXI-parkeringen. Det hänger en knapp till ringklocka vid ingången, ring så kommer någon och öppnar.

Vi brukar ha ett kurstema för höstens kvällar, men detta år kommer vi nog att ha ett flertal fokusområden och vi kommer att turas om beroende på vem som har kvällens ämne. Det finns som oftast en hel del material för att bygga / labba med och det finns en del idéer för höstprojekt att arbeta med.
Ser vi tillbaka på tidigare KRAS kurskvällar så har vi varit väl med där den tekniska utvecklingen finns. För ett antal år sedan hade vi lysdioder på temat, några år senare belönades arbetet med blå lysdioder med ett Nobelpris i fysik. För två år sedan hade vi tema kring moderna batterisystem och i år var batterier i fokus för ett av årets Nobelpris…

Som tidigare har vi kaffe, fikabröd och oftast frukt, denna kväll finns ”allt”, men sedan behövs fikalistan som vanligt för bröd & frukt.
Förfika preliminärt från kl 16, med ingång via sidodörrarna för matsalen, efter kl 17 är dörrarna låsta och då gäller ringklockan.
Kolla sidan för uppdateringar.

Välkomna

Lämna ett svar