En snabb summering av årets fieldday på solen och vindarnas ö

I år valde vi att förlägga KRAS fieldday/sommarläger nästan så långt söderut man kan komma. Nämligen i Ottenby/Ås. Att vi valde Ottenby vandrarhem beror bland annat på möjligheterna för alla som vill att bo inomhus. Och det blev totalt sex rum som hyrdes. Vilket innebär en fördubbling jämfört med tidigare.

Vi fick också ett stort område utanför ordinarie camping att husera på vilket är fantastiskt bra då det är lätt att sätta upp antenner och hålla ihop lägret för gemensamma aktiviteter och måltider. Totalt räknade vi in 11 ekipage av olika konstellationer på campingområdet. På området fanns dessutom en 18 meter lång pool som nyttjades flitigt i värmen.

Efter att diskuterat med några av KRAS medlemmar känns det som om vi återvänder till Ottenby nästa år. Vi måste dock stormsäkra vårt gemensamma tält så vi kan sätta upp det utan att det blåser iväg/sönder. I år vågade vi inte resa tältet då prognosen lovade kraftiga vindar. Men det behövs ett gemensamt utrymme att samlas i för aktiviteter och måltider om vädret inte är det bästa.

Tack till alla som kom och gjorde det möjligt.

Bilden kan innehålla: träd, gräs, himmel, utomhus och natur
Bilden kan innehålla: träd, himmel, utomhus och natur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *