Mekardagar på Kagg 2 & 7 januari 2022, från kl 12

Fredagen den 7 januari klockan 14.00 kommer SEK att hålla ett litet föredrag om rörpost i allmänhet och Region Kalmar läns i synnerhet. En powerpoint fullsmockad med bilder och texter utlovas.

På söndag 2 januari och fredag 7 januari gör vi ytterligare ett par försök till mekardagar kring elektronik och mekanik med fokus på radioteknik och nya smådatorer.

Vi träffas på Lars Kaggskolan i sal E207 (samma sal som tidigare) med start kl 12 (för de som kan komma på lång förfika), med drop in under dagen när det passar var och en, och vi håller på så länge vi orkar på kvällen. Då det fortfarande finns en problematik kring pandemin så är vår förhoppning att dessa datum skall passa de flesta, och då skolan är stängd utan elever är det rimligt med arbete att sanera alla bänkar etc.

Temat för kvällen är att få en fortsatt diskussion kring hur vi kan hitta former under rådande (förhoppningsvis) avklingande pandemitider för att kunna ha träffar med viss planering. Tyvärr ses det återigen en ökande spridning av Coronavirus inom skolvärlden, men då det är som sagt är jullov så är skolan tom på elever dessa dagar.

Samma rutin som tidigare för att komma in via ringklocka vid handikappingången mot MAXI-parkeringen gäller, så kommer vi och öppnar. Tänk på att det behövs parkeringstillstånd på skolans parkering, så använd gärna MAXI-parkeringen.

Vi har kaffe och mjölk, men ”någon” kommer förhoppningsvis att organisera någon form av fikabrödsinköp. För de som kommer tidigt och stannar länge så finns det möjlighet att värma mat.

Kolla hemsidan för sena uppdateringar.
Välkomna
KRAS genom Leif -MCD