Kalmar radioamatörsällskap inbjuder till fieldday veckan efter midsommar. Fieldayen pågår som vanligt torsdagen den 27 juni till söndagen den 30 juni.

KRAS traditionsenliga fieldday går i år av stapeln på Ottenby vandrarhem längst ner på södra Öland. Vi byter lokalisering främst på grund av att vi inte kunnat få löfte om att behålla den plats som vi tidigare haft till vårt förfogande. Dessutom har det under flera år varit en större efterfrågan bland deltagarna om boende under tak. Valet föll därför i år på Ottenby vandrarhem som KRAS tidigare haft ett gott samarbete med.

Vi har tillsammans med ägaren, Jonas, kommit överens om ett erbjudande till deltagarna. Vi  hoppas att så många som möjligt sluter upp och gör vår fieldday till årets höjdpunkt. All bokning sker direkt med vandrarhemmet via deras hemsida.

Med rabattkoden KRAS vid bokningen får du bo tre nätter men betala för två. Det går dessutom utmärkt att köpa till nätter enligt prislistan både före och efter fielddayen. Priserna för boende på vandrarhemmet är per person och natt. Campingavgiften är per ekipage. Observera att du måste boka campingplats, ingen drop in alltså. Kan du inte bestämma dig? Det går bra att komma till campingen utan bokning.

Vi har tillgång till området som är inringat. Om du kommer från västra sidan kör du förbi huvudbyggnaden innan du svänger in på området. Kommer du från östra sidan, jag då svänger du naturligtvis in på området innan huvudbyggnaden.

Välkommen önskar vi i KRAS. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Leif eller Ulf på lämpligt sätt. Kolla in hemsidan lite då och då för eventuella uppdateringar.

Lämna ett svar