KRAS bjuder in till jubileumsdag torsdag 27 dec kl 14

I år firar vi att KRAS bildades för 50 år sedan och vi bjuder in att samlas kl 14 torsdagen 27 december i en av Lars Kaggskolans större video-salar för lite gemensam förtäring och där vi kan prata om alla upplevelser kring intressanta delar av KRAS  50-åriga historia.
Under åren har vi inom KRAS haft fokus på många olika områden där radiotekniken varit en bärande del av föreningsaktiviteten, radiosport, teknikutveckling, utbildning, egenbygge, master och antenner, auktioner, sambandsuppdrag och samverkan med andra föreningar är bara några bitar som KRAS framgångsrikt arbetat med. Man brukar ibland säga att ”historian ger oss vår framtid” och kanske kan vi också se lite framåt…

Till denna eftermiddag söker vi efter bilder där verksamheten inom KRAS är dokumenterat och som kan hjälpa oss att komma ihåg allt som vi inom KRAS arbetat med, så titta i era album med bilder och dela era upplevelser kring KRAS med ett bildspel kring vår verksamhet.

Mer info kommer om anmälning och bilder etc.

Välkomna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *