Kräftskiva & arbetsdag lördagen den 1 september

Hålltider:
10-tiden träffas vi för att köra igång dagens arbete. Vad som behöver göras beslutar vi om på plats. Några idéer finns listade längre ner.

18.00 slår vi upp portarna till årets kräftskiva.

 

Det går utmärkt att delta i bägge eller enbart den ena  aktiviteten. Kom som du är!

På klubbmötet igår funderade vi lite fram och åter vad som behöver göras på lördag. Klippa gräs och rensa upp i trädgården samt städa inne.

Ta med en räfsa. Ju fler vi blir ju snabbare blir det ordning på trädgården.

Vi noterade även att trådantennerna (horisontella looparna) behöver underhåll. Philip Albertsson har lovat att klättra en bit upp i stora masten 😉

Efter inbrottet i boden ser det värre ut än vanligt. Ett par gubbar som går in och storröjer vore bra. Undertecknad anmäler sig frivilligt. Vi måste tömma boden på sikt då den håller på att ruttna bort helt. Enligt min bedömning är den bortom all räddning. Så en rivning av boden och bortforsling i bitar är nog snart förestående.

Hur morgonpigg är du?

Kaj Holst lovade ta med sin åkgräsklippare och dyka upp vid 10-tiden. Så vi siktar på att vara där vid 10. Blir vi hungriga knallar vi ner till Biltema för en korv. Men ta med dig vatten att dricka. Man blir törstig när man jobbar hårt och vattnet i brunnen smakar ingen vidare.

Fyll gärna på i tråden om du har nått att tillföra.

Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *