Heldagslabbande under annandag Påsk måndagen 2 april

På måndag 2 april annandag Påsk har vi öppet för heldagslabbande på Lars Kaggskolan. Vi öppnar kl 10 och håller på så länge vi känner för att hålla lödjärnet varmt. Vi har kaffebryggaren laddad och det finns micro för den som vill värma egen mat.

Det finns inget schema med föreläsningar, men för de som vill testa lite Raspberry Pi B+ finns det ett par datorer att leka med. Kanske kommer vi att prova lite Raspberry PI till hösten som en del av KRAS kursverksamhet.

Ingång under antenngården mot MAXI, använd ringklockan så kommer vi och öppnar. Tänk på att det krävs parkeringstillstånd på Kaggs parkering och att det är max 4 timmars parkering på MAXI, sedan får ni flytta bilen till en ny ruta.

Välkomna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *